Mijn actie dit najaar 2023

Vanaf 15-05-2023 tot en met 29-09-2023

 

 

 

Van 15-05-2023 tot en met 29-09-2023
Loop jij ook mee voor een wereld zonder honger?

 

Hallo allemaal,


Welkom op mijn website!


Mijn naam is Mohamed, jullie mogen mij ook Mo noemen. Surf gerust verder en blader op je gemak door de diverse pagina’s van mijn website als je meer over mij wil weten.

 

Mijn volgende actie luidt: Loop jij ook mee voor een wereld zonder honger?

Waarom doe ik dit?

Toen ik klein was, deed ik de boodschappen voor mijn familie. Ik weet nog goed hoe dat toen ging. Met een klein boekje ging ik langs de slager, de bakker en de groentewinkel. In dat boekje werden onze schulden opgeschreven tot mijn ouders het geld hadden om de rekening te betalen.

Tegenwoordig zijn er nog steeds veel mensen in onze stad die het financieel heel moeilijk hebben en voor hun boodschappen afhankelijk zijn van de voedselbank. Ik gun iedereen een voedzame maaltijd en daarom wil ik de voedselbanken van onze stad Gent graag steunen!

Hoe doe je mee?

Je mag hardlopen, wandelen of rolstoelen. Voor iedere kilometer die je hebt afgelegd, wordt één euro aan foodbanks.be gedoneerd.

Je kiest zelf een locatie. Je wandelt bijvoorbeeld in een natuurreservaat, of in de stad. Alles is mogelijk, afhankelijk van jouw voorkeur!

Ook kun je voedsel doneren als bedrijf.

Door de inkomsten van ons betere benenwerk, ons sponsorgeld of het voedsel dat we doneren, gaan we samen de strijd tegen honger en voedselverspilling aan. Elk klein gebaar is van grote waarde. Elke actie kan het verschil maken.

Ik hoop dat de voedselbank ook op jouw steun kan rekenen!

Warme groeten,

Mohamed (Mo) Essakhi

In 2030 leven wij in een wereld waar geen hoger meer is.

Promofilmpje 


Affiche en Flyer


Plan Bourgoyen- Ossemeersen


Acties


Met dank aan: