Mijn actie tot najaar 2024

Van 17-10-2023 tot 31-12-2024

 

 

Hallo allemaal,


Welkom op mijn website!


Mijn naam is Mohamed, jullie mogen mij ook Mo noemen. Surf gerust verder en blader op je gemak door de diverse pagina’s van mijn website als je meer over mij wil weten.

 

Mijn volgende actie luidt: Tover een glimlach op het gezicht van elk kind in ons land. Loop jij ook mee?

 

Een op de vijf kinderen leeft in armoede in ons land. Daarom loop ik van 17 oktober 2023 tot 31 december 2024 voor de stichting Pilicano en Smiley Toys tegen kinderarmoede.

Waarom doe ik dit?

Ik zou vandaag de dag niet in de schoenen van een kind in armoede willen staan. Was het niet de coronacrisis die voor veel verdriet, eenzaamheid, onzekerheid en armoede zorgde, dan was het wel de watersnoodramp in Wallonië van 2021. Talloze toch al zo kwetsbare gezinnen verloren hun schamele bezittingen en een dak boven het hoofd. En dan begon in 2022 ook nog de oorlog door de Russische invasie van Oekraïne, waardoor zoveel mensen het leven verloren of op de vlucht moesten, en waardoor een economische crisis ontstond die de prijzen voor energie en voeding schrikbarend deed toenemen. Je kunt je inbeelden dat een kind in armoede met een lege brooddoos naar school wordt gestuurd of dat ouders zich geen verjaardagscadeautjes of cadeautjes onder de kerstboom kunnen permitteren.

Wat gaan wij doen?

Laat ons samen lopen, wandelen of rolstoelen. Met iedere kilometer doneer je 2,5 euro ten behoeve van stichtingpilicano.be en https://smileytoys.be

Je kiest zelf een locatie. Je wandelt bijvoorbeeld in een natuurreservaat, of in de stad. Alles is mogelijk, en dit is afhankelijk van jouw voorkeur!

Met de inkomsten van ons benenwerk en jouw sponsorgeld of speelgoed dat je koopt bij https://smileytoys.be kunnen we samen de strijd tegen kinderarmoede aangaan. Elk klein gebaar kan van grote waarde zijn. Elke actie kan het verschil maken.

 

Ik hoop dat een kind in armoede op jullie steun kan rekenen.

Wanneer je bij Smiley Toys speelgoed koopt, gaat er een bepaald bedrag naar Stichting Pelicano. Je kunt er ook voor kiezen om te doneren. Op die manier kan een kind een stuk speelgoed kopen naar keuze.

 

Warme groeten,

Mohamed (Mo) Essakhi

In 2030 leven wij in een wereld waar iedereen naar school kan gaan zonder lege brooddoos.

 

Promofilmpje 


Affiche en Flyer


Plan Bourgoyen- OssemeersenActies

Tover een glimlach op het gezicht van elk kind in ons land. Loop jij ook mee?

Van 17-10-2023 tot 31-12-2024


Met dank aan: